Perspagina Verdienen met VIDEO

Wil je een artikel publiceren over Verdienen met VIDEO en/of Noortje Janmaat? Gebruik onderstaande foto’s, logo’s en teksten voor je publicatie. Voor meer informatie, recensie exemplaren van het boek ‘Experttips over Verdienen met video’, interviewaanvragen en additioneel beeldmateriaal, kun je contact opnemen met Noortje Janmaat via noortje@verdienenmetvideo.nl of telefonisch via mobiel nummer 06 – 15 08 68 86.

Over Noortje Janmaat

Als Video Marketing Strateeg helpt Noortje Janmaat (1983) ervaren ondernemers uit Nederland en België om hoogwaardige leads te krijgen met high quality video’s, om beter te verkopen en meer te verdienen.

“Een winstgevend bedrijf hebben, betekent niet om zoveel mogelijk online marketing te doen, of om zoveel mogelijk video’s te maken. Daar heb je als ondernemer simpelweg de tijd niet voor. Het gaat erom dat je de juiste strategie kiest. Dat je de juiste dingen doet die werken voor de groei van jouw bedrijf. Dat je marketing doet die klanten aantrekt van jouw niveau.”

Volg Noortje Janmaat

Beeldbank

Profielfoto Noortje Janmaat (fotografie: Guus Pauka)

Logo Verdienen met VIDEO

Downloads

 • Logo vrijstaand Verdienen met VIDEO
  Logo vrijstaand Verdienen met VIDEO

  Gebruik dit logo (vrijstaand PNG-bestand) van Verdienen met VIDEO voor publicatie op je website of in je bericht met verwijzing naar www.verdienenmetvideo.nl.

 • Logo Verdienen met VIDEO
  Logo Verdienen met VIDEO

  Gebruik dit logo (JPG-bestand) van Verdienen met VIDEO voor publicatie op je website of in je bericht met verwijzing naar www.verdienenmetvideo.nl.

Boek Experttips over Verdienen met video

 • Over het boek

  Experttips over Verdienen met video | Noortje Janmaat | ISBN 978-94-92383-59-4 | 167 pagina’s | Paperback: € 17,50 | Verschijningsdatum 1e druk: 30 maart 2017 | Verschijningsdatum 2e druk mei 2018

 • URL

  Directe link naar boekpagina Experttips over Verdienen met video

 • Tekst achterflap

  Veel ondernemers vinden het lastig om zichzelf te onderscheiden op internet. Ze hebben te weinig klanten en een chronisch gebrek aan tijd. In deze nieuwe tijd is er 1 middel dat het verschil kan maken: video.

  In dit boek laat Noortje Janmaat aan de hand van 50 prikkelende en praktische tips zien hoe je meer verdient met de WINST-methode voor het maken van video’s. Geen lange theorieën, dus je kunt direct aan de slag met het maken van jouw eigen smartphone video’s.

  In dit boek leer je:
  – Waarom het slim is om te doen wat niemand anders je kan nadoen (het werkt als een magneet).
  – Hoe je ervoor zorgt dat je in zo min mogelijk tijd professionele video’s maakt die goed genoeg zijn ( je bent tenslotte ondernemer, geen filmmaker).
  – Wat je kunt doen om iemand als vanzelf naar jouw video’s te laten kijken.

  Kortom, een ‘must have’ voor iedereen die wil verdienen aan video.

Downloads

Archief persberichten

Downloads

Downloads