Support

Goed dat je hier bent.

Met iemand die je de weg wijst kom je sneller op je bestemming. Klik op het onderwerp waar je een vraag over hebt, dan kom je hopelijk gauw waar je zijn wilt. 

Vraag over Inloggen

Hoe kan ik de online cursussen volgen? 
Via deze link kun je Inloggen. Vul daar je gebruikersnaam in die je per mail van ons hebt ontvangen. Vervolgens vul je je wachtwoord in. Als je succesvol bent ingelogd, kom je automatisch op de Overzichtspagina. Daar vind je al jouw online cursussen.

Help, mijn wachtwoord werkt niet. 
Wanneer het niet lukt met inloggen, zorg je er eerst voor dat je 100% zeker weet dat je het het juiste wachtwoord invult in de exacte spelling en juist hoofdlettergebruik. Controleer bijvoorbeeld of je Capslock per ongeluk aan staat.

LET OP: Het kan zijn dat het niet lukt om in te loggen, omdat je nog op een ander apparaat bent ingelogd. Log eerst uit op het andere apparaat.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Wees gerust, een nieuw wachtwoord aanmaken kan uiteraard, via deze link.

Kom je er toch niet uit? Blijf niet steeds maar proberen in te loggen of een nieuw wachtwoord aan te maken. Na 10 foutieve pogingen blokkeert ons beveiligingssysteem automatisch tijdelijk jouw Videosucces.nl-account. Mail gewoon even. We zijn er om je te helpen.

Vraag over downloaden

Hoe kan ik een werkboek of script downloaden?
Onder de Downloads vind je altijd de meest up-to-date versie van het werkboek, script of format. Je kunt de PDF’s downloaden via de drie puntjes rechts in het scherm.

Technische vraag

Er zijn zoveel verschillende apparaten, besturingssystemen en browsers dat het niet eenvoudig is om je met technische problemen te helpen. Gelukkig komt dit zelden voor en meestal is… 

  • het verversen van de pagina;
  • of het afsluiten en opnieuw starten van de browser;
  • of het herstarten van de computer, tablet of smartphone voldoende.

Hoe werkt verversen? Gebruik de toets F5 om de pagina te verversen of:

  • Windows: Houd Ctrl ingedrukt en druk op dan op R (Refresh).
  • Mac: Houd cmd (Command) ingedrukt en druk dan op R (Refresh).

Verder kun je – als je een probleem ondervindt – eens testen via een andere internetbrowser. Er zijn veel soorten browsers, met elk hun eigen voor- en nadelen. Zoals Safari, Chrome, Firefox, Opera, Edge. Onderzoek zelf of het wisselen van internetbrowser een oplossing biedt.

En natuurlijk altijd even kijken of je internetverbinding goed werkt, bijvoorbeeld door een andere site te openen.

Vraag nog niet opgelost?

Vraag nog niet opgelost? En zoek je liever even persoonlijk contact? Mail ons dan. En benoem over welke online cursus je vraag gaat. Vermeld altijd je gebruikersnaam als je al een account bij ons hebt.

Gelukt!